BENVINGUDES

Hola,

benvingudes al blog de #VIATJADORAPERMANENT el quadern de bitàcola on trobareu el diari d’aventures de Júlia Esteve. El meu esperit vintage m’ha portat a escriure dietaris en paper. Quaderns quasi moleskine que semblen trts de la biblioteca d’un hipter. Estic molt orgullosa dels meus diaris, pero ara, amb la modernor dels temps que corren i la necessitat d’expressar-me en la meua llengua materna buscaré temps i records per escriure-vos.

AVENTURES I VIATGES

Petit recull de als que he viatjat.

La fotografia ha estat sempre la meua principal companya de viatge. Des de ben petita m’acompanyava una càmera. Les primeres, aquelles que venien a les fires, de color verd estrident i que treien una cara de l’objectiu quan premies el botó de fer la fotografia. Sempre he pensat que la fotografia era la millor manera de guardar records, experiències i vida. Si em penedisc d’una cosa sempre és de no haver fet més fotos de tots els moments que han passat i no tornaran. D’aquesta manera de pensar neix el meu ikigai i una carrera de documentació antropològica que sense saber-ho fa anys que he anat practicant. Benvingudes a la meua galeria virtual.

Angola

Angola, bressol d'algunes de les tribus més tradicionals d'Àfrica, exuberants ecosistemes i un patrimoni cultural únic. 

Jerusalem

Considera sagrada per les tres grans religions abrahàmiques, Israel ens mostra la superposició de cultures, construccions i guerres.

India

És el setè país més gran del món en superfície i el segon més poblat. Arquitectura, artesania i tradició.

AUDIOVISUAL

Ací teniu el darrer vídeo del canal de YouTube

Actualment, estem treballant en un nou concepte audiovisual anomenat CÀPSULA.

Mitjançant un nou format busquem preservar trets culturals i distintius dels llocs que visitem a través de documentació audiovisual i entrevistes.

El projecte CÀPSULA s’estrenarà el 2024 i compta amb la col·laboració especial de Vicent Lloret.

Reprodueix vídeo

PUBLICITAT

Patrocinis

Colaboradors especials per a viatges espectaculars